Over Mij

Kom alles te weten over mijn ervaringen als programmeur

Download m'n CV


Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is Robbe Ingelbrecht, ik ben een jonge webdeveloper van 23 jaar oud. Mijn grootste hobby en passie is programmeren, dat wou ik al doen van toen ik klein was. Grotendeels doordat mijn vader een IT'er is en ik al vanaf m'n geboorte met computers in aanraking kwam.

Hoelang programmeer je al?

Ik programmeer al effectief zelf vanaf m'n 12e, maar de interesse was al lang voordien. M'n eerste programmeer ervaringen waren al van toen ik nog jonger was en begon te experimenteren met VB.NET. Aan de hand van tutorials maakte ik kleine applicaties en legde zo de eerste basis. Maar sinds m'n 12e is het echt begonnen, toen kocht ik m'n eerste boek over HTML & CSS en begon al snel te leren hoe website's werden opgebouwd.

Kennis

Over de jaren heen heb ik me in verschillende programmeer/markup talen verdiept en evaringen opgedaan. Vandaag beschik ik over kennis van xHTML, HTML5, CSS(3), Javascript, jQuery, PHP, CakePHP(MVC), XML, JSON. Daarnaast heb ik ook evaring met VB.NET, C#, Java, Lua

Tiny MVC

Destijds om het MVC-principe beter te begrijpen heb ik voor mezelf een op CakePHP gebaseerd framework in php geschreven. Het was bedoeld om te leren maar groeide al snel uit tot een volwaardig(lightweight) MVC framework. Tot op vandaag gebruik ik nog steeds voor al m'n projecten dit framework. Op die manier kan ik ook m'n framework telkens verbeteren door wat er tijdens het ontwikkelen van die projecten nodig is.
Dit framework ondersteund Model, View, Controller, Components, Helpers, Exception Handling